Αρχική
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΟΡΣΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αντικείμενο Επιχείρησης: ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΔΙΑΛΟΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Επάγγελμα: Αγρότης
Διεύθυνση:
ΦΟΥΦΑΣ
ΦΟΥΦΑΣ-ΕΟΡΔΑΙΑΣ, WM 50005
Greece
Τηλέφωνο:
6973214057, 6974920293, 6976464957
Fax: 2463061754
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.patatesfoufa.gr
Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας:

Tο Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη δημιουργήθηκε από την οικογένεια Βόρσια με σκοπό την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και ειδικότερα την πατάτα. Τα κτήματα και οι εγκαταστάσεις του, βρίσκονται στο Δ.Δ. Φούφας , στη περιοχή του Δήμου Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης .

Το Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη είναι η συνέχεια μιας οικογενειακής αγροτικής επιχείρησης με εμπειρία 30 χρόνων στις αγροτικές καλλιέργειες. Η οικογένεια επένδυσε στην κατασκευή σύγχρονων κτηριακών εγκαταστάσεων όπου γίνονται η διαλογή, η τυποποίηση και η αποθήκευση των προϊόντων εξυπηρετώντας απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησης .

Οι ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται χτισμένες μέσα σε οικόπεδο 7.000 τμ. Το κυρίως κτήριο καλύπτει έκταση 690 τμ μέσα στο οποίο στεγάζονται οι μηχανές διαλογής , τυποποίησης και συσκευασίας. Επίσης υπάρχει αποστειρωμένος χώρος αποφλοίωσης. Ο χώρος συντήρησης των προϊόντων αποτελείτε από τρεις ψυκτικούς θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας οι οποίοι ελέγχονται αυστηρά για την διατήρηση των ιδανικών συνθηκών για τη συντήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων.

Σήμερα, εφαρμόζοντας την ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ των εγκαταστάσεων που διαθέτουμε καθώς και την πολυετή ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας, παράγουμε ανώτερης ποιότητας πατάτες. Ταυτόχρονα, έχοντας εξασφαλίσει την τεχνική υποστήριξη και συνεργασία κορυφαίων τεχνικών συμβούλων, το Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη εξελίσσεται απέναντι στις συνεχιζόμενες αλλαγές του περιβάλλοντος και των αγροτικών καλλιεργειών, προσαρμόζοντας στις δομές της νέες πρωτοποριακές διαδικασίες. Η συγκομιδή και η συσκευασία πραγματοποιείται από ειδικευμένο εργατικό προσωπικό σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων διαλογής και τυποποίησης.

Η επιχείρηση διαθέτει δυο γραμμές παραγωγής :

διαλογή-τυποποίηση-συσκευασία νωπής πατάτας (σάκοι από δίχτυ δυναμικότητας από 10 - 50kg)
διαλογή-αποφλοίωση-τυποποίηση-συσκευασία αποφλοιωμένης πατάτας (συσκευασία βάκουμ αεροστεγή δυναμικότητας από 5-10kg

Η εταιρία επένδυσε σε υπερσύγχρονα μηχανήματα διαλογής που δίνουν την δυνατότητα διαχωρισμού του προϊόντος ανάλογα το βάρος και τον όγκο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ομοιομορφία του τελικού προϊόντος.
Διανέμονται στην αγορά τηρώντας αυστηρά τις προϋποθέσεις διατήρησης καλής ποιότητας. Είμαστε υπερήφανοι για τα αγροτικά προϊόντα που παράγουμε και διακινούμε, διότι εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες φιλοπεριβαλλοντικές μεθόδους, με προδιαγραφές που εγγυώνται την ασφάλεια των καταναλωτών μας.

Συσκευασία νωπής πατάτας (σάκοι από δίχτυ δυναμικότητας από 10 - 50kg) Agria Γερμανίας Armada Ισπανίας Fabula Ιταλίας Spunta...
Τιμή χονδρικής: 0,30 - 0,40 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ €
Τιμή λιανικής: 12,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΙΛΟ ΣΑΚΙ €
X
Φόρτωση