Αρχική
aloe vera malia kritis
Αντικείμενο Επιχείρησης: aloe vera
Επάγγελμα: Παραγωγός
Διεύθυνση:
Kyprou 84
Malia, CR 70007
Greece
Τηλέφωνο:
6944437000, 6945906247
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.aloeveracrete.gr/
Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας:

Εδώ και 5 χρόνια στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης, δραστηριοποιούμαστε σε ένα είδος νέας καλλιέργειας για τα δεδομένα της Ελλάδος, στην καλλιέργεια της Αλόη Βέρα. Τόσο οι φαρμακευτικές όσο και οι καλλυντικές ιδιότητες που διαθέτει το θαυματουργό αυτό φυτό, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον για να το καλλιεργήσουμε.
Η ιδρύτρια της επιχείρησης μας, κυρία Λυδάκη Ευάγγελια, αγρότισσα για πάνω από 30 χρόνια, μετά από πολύ μελέτη και ενημέρωση σχετικά με τα ωφέλη του φυτού στην υγεία μας, αποφάσισε αρχικά να το καλλιεργήσει για χρήση της οικογενειάς της. Σιγά σιγά και βλέποντας τη θετική επίδραση στον οργανισμό μας, αποφάσισε να βοηθήσει φίλους και γνωστούς οι οποίοι είχαν διάφορα προβλήματα υγείας και ζητούσαν κάτι συμπληρωματικό και εναλλακτικό στην επίλυση τους. Σταδιακά η ζήτηση του φυτού μας έκανε να το σκεφτούμε ως μία νέα επαγγελματική πρότασή. Σε άριστης ποιότητας εδάφη, εμπλουτισμένα με φυσική λίπανση (κοπριά), καλλιεργούμε βιολογικά την Αλόη Βέρα με θεαματικά αποτελέσματα.

Το φυτό μεγαλώνει με την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση καθώς είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και το μεράκι για άριστη ποιότητα και αποτελέσματα έχει γίνει σκοπός της δουλειάς μας.

Αυτή τη στιγμή, καμαρώνουμε για την ποιότητα των φυτών που διαθέτουμε, τα οποία μπορούν χρησιμοποιηοθύν είτε σαν μια γλάστρα την οποία θα έχουμε όλοι στην αυλή μας και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για χρήση της οικογενειάς μας, είτε σαν φυτώριο για τη δημιουργία νέας καλλιέργειας για επαγγελματικό σκοπό.

Όσοι ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση της υγείας σας ή θέλετε να ακολουθήσετε την καλλιέργεια της Αλόη Βέρα, θα χαρούμε να σας δεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα σας.

  Την αποκαλούν «φυτό της αθανασίας» και τη θεωρούν ελιξίριο μακροζωίας, αν και η ονομασία της, που πιθανότατα προέρχεται από την αραβική λέξη...

Τοποθεσία Επιχείρησης

Javascript is required to view this map.
X
Φόρτωση