Αρχική
ALKA-sa (Α. Λιακόπουλος - Αικ. Γκαϊτατζή Κούτκου ΑΒΓΕΕ)
Αντικείμενο Επιχείρησης: Συσκευαστήριο - Διαλογητήριο Πατάτας
Επάγγελμα: Επιχείρηση
Διεύθυνση:
Κοζάνης 5
Δράμα, EM 66100
Greece
Τηλέφωνο:
25210 46966
Fax: 25210 55957
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.alka-sa.gr
Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας:

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η εταιρεία Αθ. Λιακόπουλος – Αικ. Γκαϊτατζή Κούτκου ΑΒΓΕΕ ιδρύθηκε το 1993 στη Δράμα και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με το διακριτικό τίτλο «Γεωπονικό Κέντρο Δράμας» και αντικείμενο την εμπορία των γεωργικών εφοδίων. Απόλυτα προσανατολισμένη στις ανάγκες του Έλληνα αγρότη, η πορεία της εταιρείας παρουσίασε ανοδική τροχιά και σήμερα θεωρείται ανάμεσα στους ηγέτες τόσο στην περιοχή της Δράμας όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
 
Το 2006 η εταιρεία αποφασίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της διαλογής και συσκευασίας της νωπής πατάτας. Για το λόγο αυτό ιδρύει πρότυπο συσκευαστήριο-διαλογητήριο στην περιοχή του Περιθωρίου στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας. Σε ιδιόκτητο οικόπεδο 28.300 τ.μ. αναπτύσσονται 3.400 τ.μ. στεγασμένου χώρου, όπου φιλοξενούνται η αποθήκη, τα ψυγεία της εταιρείας, τα βοηθητικά γραφεία και ο χώρος σίτισης και ξεκούρασης του εργατικού προσωπικού. Το συσκευαστήριο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους ψυκτικούς χώρους 650 τ.μ. όπου μπορούν να αποθηκευτούν 600.000 κιλά προϊόντος, ενώ στους αποθηκευτικούς χώρους του συσκευαστηρίου υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης 2.000.000 κιλών νωπής πατάτας.
 
Το συσκευαστήριο ALKA είναι πιστοποιημένο από το 2007 με το πιστοποιητικό EUREPGAP (αριθμός EUROCERT/1039/2007). Το 2008 πιστοποιήθηκε με το πιστοποιητικό GLOBAGAP GR IFA 3.0 (αριθμός CERT-00003-84992), ενώ το 2009 έλαβε και πιστοποιητικό διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 (αριθμός 183/Τ/2009). Επίσης οι πατάτες μας είναι πιστοποιημένες από τον AGROCERT με το πιστοποιητικό ΠΓΕ (Προστατευμένη Γεωγραφική Ένδειξη). Στόχος και κύριος σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρουσιάσουμε στην αγορά τα ποιοτικά μας προϊόντα.
 
Οι πατάτες μας προέλευσης Κάτω Νευροκοπίου (Προστατευμένη Γεωγραφική Ενδειξη, ΠΓΕ) και Δράμας είναι πιστοποιημένες και ελεγμένες σε κάθε τους φάση από τη φύτευση εώς και τη διανομή τους. Με γνώμονα τη συνεχή της βελτίωση και στα πλαίσια της ανταπόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών της αλλά και του κοινωνικού περιβάλλοντος, η ALKA δεσμεύτηκε να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, ελεγμένα και απαλλαγμένα από υπολείμματα φυτοφαρμάκων.
 
Από τη φύτευση μέχρι και τη διανομή τους οι πατάτες ελέγχονται αυστηρά από τους ειδικευμένους γεωπόνους της εταιρείας για την πιστή εφαρμογή των κανόνων πιστοποίησης. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα χρησιμοποιούνται μόνο εφόσον είναι εγκεκριμένα για την πατάτα, σύμφωνα με τους ειδικούς πίνακες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η χρήση τους γίνεται κάτω από αυστηρό έλεγχο ώστε να διασφαλίσει η εταιρεία ότι το προϊόν της θα είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα. Για το λόγο αυτό στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου αποστέλλονται δείγματα προς έλεγχο τυχόν υπολειμμάτων.
 
ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

  • Η 25ετής πείρα των στελεχών μας στην καλλιέργεια της πατάτας
  • Η έμφαση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος Οι ελκυστικές για τον καταναλωτή συσκευασίες
  • Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση
  • Η πιστοποίηση για την ποιότητα και ο έλεγχος για υπολείμματα φυτοφαρμάκων

 
ΟΡΑΜΑ
Με σταθερά βήματα η εταιρεία ανοίγεται σε νέα επενδυτικά σχέδια. Η αγορά νέων μηχανών διαλογής και συσκευασίας καθώς και η επέκταση των ψυγείων είναι τα πρώτα βήματα στην προσχεδιασμένη πορεία ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της εταιρείας ALKA Α.Ε. Με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους πελάτες της η εταιρεία αναπτύσσεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Τοποθεσία Επιχείρησης

Javascript is required to view this map.
X
Φόρτωση