Αρχική

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δημιουργήσαμε μια πρότυπη online ιστοσελίδα με θέμα την συγκέντρωση όλων των τομέων της Ελληνικής Αγροτικής ανάπτυξης. Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του συστήματος διακίνησης των αγροτικών προϊόντων και εκμεταλλεύσεων, σας προσκαλούμε για την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή και προβολή  των προϊόντων σας.
Θέλοντας να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην δημιουργία μιας αλυσίδας εμπιστοσύνης μεταξύ παραγωγών-εμπόρων & καταναλωτών, ουσιαστικών συνεργασιών, νέων ευκαιριών  και προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη όλων των εμπλεκομένων, ζητάμε την πολύτιμη συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια μας.
 
Το πολυδύναμο εργαλείο WWW.AGROTIKABOOK.GR προσφέρει έναν πρότυπο online σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο με σκοπό  οι ενδιαφερόμενοι, μετά την εγγραφή τους, να δημιουργούν τον προσωπικό τους λογαριασμό(profile) και μέσα από την προβολή των προϊόντων τους και άλλων στοιχείων τους να έρχονται σε επαφή και να κλείνουν συμφωνίες με εμπόρους και επιχειρηματίες, ενώ ταυτόχρονα ο καταναλωτής, να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που αναζητά.
Μέσα δηλαδή  από την ιστοσελίδα μας οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, όπως λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, κρέατα  και από την άλλη πλευρά οι έμποροι-επιχειρηματίες-προμηθευτές του χώρου, δηλαδή τα συσκευαστήρια και οι μεταποιητές καθώς και τα καταστήματα μαναβικής, λιανικής, μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ, μπορούν να αναζητούν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν και στη συνέχεια να πωλήσουν στους καταναλωτές. Οι κατηγορίες καταχώρησης ικανοποιούν όλο το φάσμα των τομέων της αγροτικής παραγωγής-ανάπτυξης. 
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 
 ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ  Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ  που εμφανίζεται και επιλέξτε στο τέλος της σελίδας   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ.
 
 
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ  Στην επόμενη φόρμα που εμφανίζεται, ΦΟΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, καταχωρήστε το προϊόν ενδιαφέροντος - αν πρόκειτε για πώληση προϊόντων επιλέξτε>>προσφορά, ενώ αν ζητάτε προϊόντα για αγορά επιλέξτε>>ζήτηση - με βάση την περιγραφή, τιμή χονδρικής-λιανικής, ποιότητα, ποσότητα, μονάδα μέτρησης, τύπο συσκευασίας, είδος καλλιέργειας, κατηγορία, και εάν το προϊόν είναι σε προσφορά τιμής ή όχι. Στο τέλος επιλέξτε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Αν επιθυμείτε την καταχώρηση επιπλέον προϊόντων, μεταβείτε στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σας, επιλέξτε ΠΡΟΙΟΝ και συνεχίστε με την διαδικασία του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Στο τέλος του ΠΡΩΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ θα σταλεί στην διεύθυνση email σας, μήνυμα εγγραφής με τον προσωπικό σας κωδικό, ο οποίος σε συνδυασμό με το username σας μεταφέρει στο profile σας, το οποίο και  θα μπορείτε να τροποποιείτε οποτεδήποτε θελήσετε.

 
Σημαντικό στοιχείο 1 ο επαγγελματίας ή η επιχείρηση μπορεί να εμφανιστεί σε παραπάνω από μία κατηγορίες όπως πολύ συχνά στη πράξη συμβαίνει, και να αυξήσει έτσι την παρουσία και  τον αριθμό των επισκέψεων στην ιστοσελίδα του/της.

Σημαντικό στοιχείο 2 του ιστότοπου είναι ότι  μπορούν να καταχωρηθούν και να διαφημιστούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις  ακόμα και χωρίς να διαθέτουν άλλη δικτυακή παρουσία.

Σημαντικό στοιχείο 3 και κυριότερο  είναι το ότι δίνετε η δυνατότητα, μέσω των προσωπικών profiles, όχι μόνο καταχώρησης προϊόντων προς πώληση από παραγωγούς αλλά και αναζήτησης προϊόντων από εμπόρους/επιχειρήσεις προς διάθεση στην κατανάλωση.
 
Τα οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα παραγωγής - διάθεσης αγροτικών προϊόντων αισιοδοξούμε ότι θα είναι σημαντικά και ο κάθε κρίκος σε αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα για την αναζήτηση ευκαιριών.
 
 
EMAIL:  [email protected]  & μέσω φόρμας επικοινωνίας
 
 
 

X
Φόρτωση