Αρχική

Καταχώρηση Προϊόντων

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ  Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ  που εμφανίζεται και επιλέξτε στο τέλος της σελίδας   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ.
 
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ  Στην επόμενη φόρμα που εμφανίζεται, ΦΟΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, καταχωρήστε το προϊόν ενδιαφέροντος - αν πρόκειτε για πώληση προϊόντων επιλέξτε>>προσφορά, ενώ αν ζητάτε προϊόντα για αγορά επιλέξτε>>ζήτηση - με βάση την περιγραφή, τιμή χονδρικής-λιανικής, ποιότητα, ποσότητα, μονάδα μέτρησης, τύπο συσκευασίας, είδος καλλιέργειας, κατηγορία, και εάν το προϊόν είναι σε προσφορά τιμής ή όχι. Στο τέλος επιλέξτε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Αν επιθυμείτε την καταχώρηση επιπλέον προϊόντων, μεταβείτε στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σας, επιλέξτε ΠΡΟΙΟΝ και συνεχίστε με την διαδικασία του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Στο τέλος του ΠΡΩΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ θα σταλεί στην διεύθυνση email σας, μήνυμα εγγραφής με τον προσωπικό σας κωδικό, ο οποίος σε συνδυασμό με το username σας μεταφέρει στο profile σας, το οποίο και  θα μπορείτε να τροποποιείτε οποτεδήποτε θελήσετε.
 
Μέσα δηλαδή  από την ιστοσελίδα μας οι αγρότες και οι παραγωγοί μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, όπως λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, κρέατα  και από την άλλη πλευρά οι έμποροι-επιχειρηματίες-προμηθευτές του χώρου καθώς και τα καταστήματα μαναβικής, λιανικής, μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ, μπορούν να αναζητούν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν και στη συνέχεια να πωλήσουν στους καταναλωτές. Με τον τρόπο αυτό ο παραγωγός έχει την ευελιξία να πουλάει ενώ το προϊόν είναι ακόμα πάνω στο φυτό, και να αποφεύγει έτσι την αλλοίωση της ποιότητας του προϊόντος. Είναι φανερό ότι ένας αγοραστής είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί από παραπάνω από έναν πωλητές, ή αντίστροφα ένας πωλητής να ικανοποιήσει παραπάνω από έναν αγοραστές.
 
Σημαντικό στοιχείο 1 ο επαγγελματίας ή η επιχείρηση μπορεί να εμφανιστεί σε παραπάνω από μία κατηγορίες όπως πολύ συχνά στη πράξη συμβαίνει, και να αυξήσει έτσι την παρουσία και  τον αριθμό των επισκέψεων στην ιστοσελίδα του/της.
Σημαντικό στοιχείο 2 του ιστότοπου είναι ότι  μπορούν να καταχωρηθούν και να διαφημιστούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις  ακόμα και χωρίς να διαθέτουν άλλη δικτυακή παρουσία.
Σημαντικό στοιχείο 3 και κυριότερο  είναι το ότι δίνετε η δυνατότητα, μέσω των προσωπικών profiles, όχι μόνο καταχώρησης προϊόντων προς πώληση από παραγωγούς αλλά και αναζήτησης προϊόντων από εμπόρους/επιχειρήσεις προς διάθεση στην κατανάλωση.
 

X
Φόρτωση