Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΔΗΜΑ
Αντικείμενο Επιχείρησης: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΛΙΕΣ, ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ, ΣΤΑΦΙΔΑ,ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ,ΣΥΚΑ
Επάγγελμα: Παραγωγός
Διεύθυνση:
ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, PP 20002
Greece
Τηλέφωνο:
6972714017
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.biodimas.gr
Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας:

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΔΗΜΑ

Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ

280 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΓΕΝΕΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΟΝ 150 ΕΤΩΝ.

ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ <ΜΑΝΑΚΙ>ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΕΛΙΑ ΤΥΠΟ <<ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ>>ΚΑΙ <<ΠΑΤΡΙΝΙΑ>>.

Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ

ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Καν ΕΚ 834/2007 ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ,

ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ

ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΩ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

Η ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΖΩΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ Η ΖΩΙΚΑ ΚΟΜΠΟΣΤ.ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ <ΞΕΡΙΚΑ>ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΡΩΜΑ,ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ.

Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΠΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ.

Η ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΟΞΥΤΗΤΑ(ΚΑΤΩ ΑΠΟ 0,8 ΟΞΕΑ) ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ <ΕΝ ΨΥΧΡΟ>ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΖΥΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 28 C,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΩ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ,ΜΕΤΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ ΓΕΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΥΑΛΙΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΤΩΝ 500 ml 750ml ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ 5 ΛΙΤΡΩΝ.

X
Φόρτωση