Αρχική
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΖΕΜΕΝΟΥ
Διαθέσιμη Ποσότητα: 35000 Κιλά
Τύπος Συσκευασίας: Τελάρο
Ποιότητα Προϊόντος: ΑΑΑ
Είδος Καλλιέργειας: Ολοκληρωμένη Καλλιέργεια
Τιμή χονδρικής: Κατόπιν συμφωνίας €
Τιμή λιανικής: Κατόπιν συμφωνίας €

Περιγραφή

 

Μικρή οικογενειακή επιχείρηση, παραγωγής και διάθεσης επιτραπέζιων σταφυλιών, ποικιλίας ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ, στην περιοχή Ζεμενό Κορινθίας.
 

Όλα τα «μικρά και μεγάλα μυστικά» ενός δυναμικού προϊόντος, με ελκυστικά χαρακτηριστικά (άσπερμη, λευκή, γευστική), εξαιρετικής διατροφικής αξίας ιδιαίτερα για τα παιδιά.
 

Η παραγωγή του προϊόντος αυτού βασίζετε στη χρήση ασφαλών καλλιεργητικών τεχνικών για τον χρήστη, φιλικών προς το περιβάλλον και παράλληλα ΥΓΙΕΙΝΩΝ και ασφαλέστερων για τον καταναλωτή.
 
Η πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001 (η 1η στην Ελλάδα για την επιτραπέζια Σουλτανίνα) και της ολοκληρωμένης διαχείρισης κατά AGRO 2.1 και AGRO 2.2 σε συνδυασμό και με την πιστοποίηση κατά EUREPGAP, έρχεται να προσδώσει μια νέα δυναμική στην επιτραπέζια Σουλτανίνα που παράγετε στο ΖΕΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ από τον Γιώργο Γκίνη.
 
Το όνομα ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ το πήρε από την περιοχή Σουλτανιέ της Περσίας, απ` όπου προέρχεται. Η διάδοση της καλλιέργειάς της στην αργολική πεδιάδα και από εκεί στα άλλα μέρη της Ελλάδας οφείλεται στον Α. Λογοθέτη, ο οποίος από το 1838 έφερε από τη Σμύρνη και φύτεψε στα χτήματά του κοντά στο Ναύπλιο τα πρώτα κλήματα του είδους αυτού (Π. Γενναδίου «Λεξικόν Φυτολογικόν», έκδ. β΄, 1959, σ. 54).
 

Αντικείμενο Επιχείρησης: Παραγωγή - Διάθεση επιτραπέζιας πιστοποιημένης Σουλτανίνας
Τηλέφωνο:
2743094281, 6944442924
Fax: 2743094281
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.sultanina.gr
X
Φόρτωση