Αρχική
Ιχθυοτροφείο Ο Κυπρίνος
Αντικείμενο Επιχείρησης: Ιχθυοτροφείο
Επάγγελμα: Παραγωγός
Διεύθυνση:
Νέο Πετρίτσι
Σέρρες, CM 62100
Greece
Τηλέφωνο:
6936604584
Ιστοσελίδα Επιχείρησης: http://www.cyprinus.gr
Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας:

Σε μία ιδανική για την εκτροφή ιχθύων τοποθεσία στην περιοχή Ν. Πετριτσίου Σερρών λειτουργεί από το 1983 το ιχθυοτροφείο μας «Ο Κυπρίνος» - Σίσκος Αλέξανδρος & ΣΙΑ Ο.Ε. καλύπτοντας συνολικά μία έκταση 250 στρεμμάτων, μέσα στα οποία βρίσκονται οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις (γραφεία, βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, στέγαστρο κλπ.) και οι δεξαμενές εκκόλαψης, ανάπτυξης, πάχυνσης και διαχείμανσης. Λειτουργεί σε πλήρη κύκλο παραγωγής (γεννήτορες - ανάπτυξη γόνου - προπάχυνση - πάχυνση) και το βασικό είδος που παράγεται είναι ο κυπρίνος (γριβάδι).

Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των ψαριών και γι αυτό γίνεται χρήση τροφών με πιστοποιητικά Α' ποιότητας και μη μεταλλαγμένων προϊόντων. Επίσης, δεν χρησιμοποιείται κανένα φάρμακο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων (αντιβιοτικά) παρά μόνο αλάτι και ασβέστης για απολύμανση. Επιπρόσθετα, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι η παροχή με νερό όλων των δεξαμενών πραγματοποιείται με γεωτρήσεις που έχουν πιστοποιητικά πόσιμου νερού. Τέλος, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες διενεργούν ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διάθετουμε ένα από τα μεγαλύτερα ιχθυοτροφεία στην Ελλάδα με βασικό στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη τη διάρκεια του έτους. Εγγύηση της συνεργασίας μας είναι η συνεχής προμήθεια της επιχείρησής σας με ψάρια υψηλής ποιότητας αναπτυγμένα σε ιδανικές συνθήκες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τοποθεσία Επιχείρησης

Javascript is required to view this map.
X
Φόρτωση